8.9.2015

Ostoksia - Veljekset Keskinen, Carnival Skulls, iHerb, Q-point

Piipahdettiin iskän kanssa kaksistaan pienellä road tripillä, jonka kohteena oli Tuurin kyläkauppa. Oltiin kolme päivää ja kaksi yötä leirintäalueella. Paluumatkalla koukattiin Pandan tehtaanmyymälässä, joka sijaitsee Vaajakoskella.


Ensin kuitenkin ihana kaulakoru, jonka sisällä on kello! Tämän tilasin Carnival Skulls -sivuilta. Hintaa tällä oli 15 €, joka sisälsi postikulut.




iHerbiinkin tein tilauksen pitkästä aikaa.
Desert Essencen hiustuotteet on kivoja ja riittoisia. Ainoastaan yksi miinuspuoli oli saman sarjan vadelmashampoossa, kun tuubia puristaa jää värit käteen eli etiketti kuluu.
Hammastahnoja on kiva kokeilla, xylitol -pastilleja (nam nam), e.l.f:in puuteri, joka näyttää aika tummalta.

Teroitin tuli kylkiäisenä.



Tuurista tuli myös jotain ostettua. Porukkaa oli ehkä ensimmäistä kertaa minun käyntini aikana todella vähän. Onnenliekki bensa-asemalla oli senkin edestä porukkaa, sillä bensat oli tarjouksessa muistaakseni to-la? Suurimmalla osalla oli kanisterit mukana :D

Uusia Baby Lipsejä oli hirrrrmuinen määrä, olikohan 5-6 ständiä O.o  Tuoksuttelin testereitä ja ainoa joka nappasi, oli tämä Melon Mania.
Invisibobbleja yksi paketti, kun ne oli reilun euron halvempia kuin muualla.

Sally Hansenin Luxe Lacet oli alennuksessa, se uusi kokoelma ei oikein sykähdyttänyt.
Kaksi Essencen -lakkaa; Amazed by you ja Wild white ways, ständit oli täydennetty maanantaina ja mie kävin ke-pe kurkkaamassa tilanteen, hyvin oli tietyt sävyt tehneet kauppansa kynsilakoissa.

Lumenen luomivärit oli muistaakseni 2,90 € tai jotain, joten otin yhden violetin (yllättäen).




Kuopiossa kun en päässyt Halpa-Halliin hypistelemään hajuvesiä, niin ostin ne sitten Tuurista.

Peach Jasmine, Cotton Flower ja White Musk tulivat kassan kautta kotiin, pitkän harkinnan ja nuuskimisen jälkeen.



Sekosin Ruokapuodissa, kun siellä oli Nordqvist easy -teepaketit 1 €/pkt! Ostin niitä neljä, mutta kaksi meni kaverille. Torstaina sinne tupsahti Liptonin vihreää teetä (lemon macaron?) tarjoukseen, sekin 1 €/pkt, mutta en siitä niin välitä. Paitsi perjantaina huomasin tuon easy -sarjan irtoteet tarjouksessa ja olen pitkään etsinyt kaupoista tuota Daa -teetä, joka uppoaa minuun, vaikka vihreää teetä onkin ja yhden pussin nappasin matkaan :D

Paddingtonia ostin myös, koska sitä en Joensuusta ole löytänyt. Lauantaina käytiin äidin kanssa sitten kotipaikkakunnan K-marketissa ja tietenkin sinne oli tuota tullut. Hinta oli 2,79 €, Tuurissa 2,45 €.

Sipsit, kuplakirjekuoret, Bolsiuksen votiivit, makupillit, hula-patukka ja liukuestematot Tuurista.
Kumiankka ja tuikkupaketit Q-pointista, joka on Juvan ABC:n yhteydessä. Yllätyin, kun apsin viereen ollaan rakentamassa Tokmannia :D



Ostin myös bling bling -kengät, Nipsu-mukin ja poikaystävälle synttärilahjoja. Ja Pandan tehtaalta namimelliä ;D



Olin koneetta ti-su iltaan asti. Sähköpostiin oli tullut vain 290 viestiä, onneksi ei mitään tärkeää (kuten harvoin on).









4 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia oot tehnyt,mie en oo viel kertaakaan päässy tuuriin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sinne nyt kannata mennä, kun ne alkoi taas laajentamaan sitä :D Mie kävin nyt ekaa kertaa noin 2-3 vuoden tauon jälkeen ja se oli jo nyt muuttunut hirmuisesti.

      Poista
    2. Okei kattoo jos joskus pääsis =)

      Poista
    3. Kyllä se käymisen arvoinen on ja ainakin yksi juna pysähtyy siinä :'D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)