1.11.2015

C'est Noël (H)

Marraskuu, nyt saa lakata lakoilla jotka ovat jouluisia tai niillä on jouluinen nimi!


Alkuperäisenä ideana oli lakata Color Clubin Don't Kale My Vibella ja laittaa F.U.N Lacquerin C'est Noëlia aksenttikynteen. Kimallus vei kuitenkin voiton ja lakkasin sitä kaikkiin kynsiin :D

Don't Kale My Vibe kuuluu Oil Slick -kokoelmaan joka on yksi niistä monesta Color Clubin kokoelmasta jotka putkahti kerralla myyntiin. C'est Noël (H) on vuoden 2014 joulukokoelmasta, eikä tätä taida enää saada. Lakka on multichrome, mutta olen varmaan sokea, sillä en tästä näe mitään muuta kuin kimallusta ja vihreää.



C'est Noël ei myöskään ole peittävä yksistään ja Don't Kale My Viben vihreys (ja raidoittuminen) näkyy kivasti läpi. Vibe uhkasi myös kaljuuntua jos veti kahdesta kohtaa peräkkäin, mutta hennoilla siveltimen vedoilla ne sai peitettyä.

Holohippuset näyttää kuvissa joltain roskalta.. Pöh.





Onko jouluvalot jo viritetty vai löytyykö vain pihavalot? ;)












5 kommenttia:

  1. Kauniit havun vihreät kynnet. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja jo vain on jouluvalot viritelty. ;)

      Poista
    2. Mie olen nähnyt tasan yhdet jouluvalot jo ikkunassa. Jospa niitä pikkuhiljaa alkaa tulla useamman ikkunaan :)

      Poista
  2. C'est Noël (H) on niin ihana! En nyt ihan tarkkaan muista, mut mulla se kyllä peitti ihan yksistään kahdella tai kolmella kerroksella,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla ei peittänyt :/ FUNit on miulle semmoisia, että mikään niistä ei peitä yksistään edes kolmella kerroksella, vaan näkyy selvästi läpi.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)