12.1.2016

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 7

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.
Olen tehnyt edellisen 27.11 ja nyt on taas roskien aika!





Escada - Ocean Lounge, suihkugeeli. Yllätyin miten painava korkki näissä on ja kuinka pieni se "suu" osa itse tuubissa oli. Tuoksuna tämä ei minuun iskenyt, vaikka kehuja tästä olen lukenut.

Tigi Bed Head Elasticate -hoitoaine. Tuoksu on hyvin muovinen, mutta tykkäsin tästä. Loppua kohti purkkia sai puristaa aika voimalla, mutta pullon sai todella tyhjäksi.

Oriflame Nature Secrets Nettle & Lemon -shampoo. Miulla oli tämä kotikotona ja joku muukin tätä käytti, sillä oli vajunut vierailujen välillä :D Pesee puhtaaksi ja tuoksu on kiva, yrttinen mutta ei liian. Toinen on jo odottamassa, kunhan saan matkakokoja käytettyä ensin pois jemmoista.

Garnier Respons Revitalizing 5 Plants -shampoo. Hyvin samantyylinen kuin tuo Oriflame, ainoa ero on tuoksu, joka on yrttisempi. Voisin ostaa uudelleenkin.

Avon Cranberry & Cinnamon -suihkugeeli, vanha sesonkisuihkugeeli eli ei siis enää saatavilla. Tuoksu on makea, marjainen. Kanelisuutta en tästä erota, kun tuo karpalo vie sen huomion.

Cutrin Color ISM -hoitoaine. LivBoxista tullut, tykkäsin kyllä. Pieni häivähdys vadelmaa erottuu tuoksussa, ehkä voisi ostaa tätä sarjaa ihan täysikokoisenakin.

Yves Rocher Vanille -suihkugeeli. Onkohan tämä viime vuoden (2014) joulua? Sisältää kimallusta ja tuoksu on vaniljainen, joka jää hetkeksi leijailemaan suihkuun. En ehkä kuitenkaan ostaisi uudestaan, jos vastaan tulisi.

Yves Rocher Red Berries -suihkugeeli. Tämä ei tuoksultaan muistuttanut yhtään marjaista, aika pettymys :/ Tämä on jonkun kesän Limited Edition -tuoksu.




ACO Mattapinnan jättävä päivävoide. Tämäkin joskus LivBoxista tullut, riittoisa ja toimi minulla, muiden blogeja lukeneena huomasin, että kyseessä on lopetettu tuote. Tykkäsin myös tuoksusta.

Soap & Glory Scrub Of Your Life -kuorinta. Käytin tätä käsille ja vartalolle, rakeita oli aika harvakseltaan. Tuoksu oli tässä hitusen makea, jostain syystä tästäkin tulee jotenkin miehiset vibat, vaikkei niin miehinen ole tuoksultaan kuin se vartalovoide.

Nivea Daily Essentials Regenerating -yövoide. En tykännyt tästä yhtään, sillä ei imeytynyt omille kasvoille ollenkaan laittoipa tätä sitten kaksi tai kuusi tuntia ennen nukkumaanmenoa, niin naama oli silti kiinni tyynyssä tai tyyny kiinni naamassa. Tuoksultaan perus Niveaa.

Avon Dazzling Moments -vartalokuorinta. Ah, ihanan tuoksuinen ja sisältää tuubin täydeltä pienen pieniä rakeita. Tämä on poistuva tuote. Tämän perusteella voisin ostaa sen hajuvedenkin :D

Essencen 24 h Moisture -käsivoide. Tämä oli tylsä ja jätti käsiin oudon kalvon, joten käytin seassa The Body Shopin käsivoidetta ja näin tuoksustakin tuli kivempi ja voiteesta rasvaisempi. En tätä rasvaa enää osta *yrittää muistaa*.

The Body Shop Satsuma -käsivoide. Oi, ehkä suosikkini TBS:n käsirasva valikoimasta, vaikka ei se greippikään huonompi ole. Tykkään.

Avon Foot Works Pineapple -jalkakuorinta. Ah, tykkään tästä. Tuoksu on teollinen, mutta silti jotenkin tykkään siitä, tässäkin on semmoista todella hienojakoista kidettä. Poistuva tuote tämäkin, sillä oli kesän 2015 -tuoksu.

Avon Foot Works Cherry -jalkavoide. Iiik, kirsikka! Tykkäsin tästä, voide oli ohutta ja imeytyi hyvin, tuoksuna kirsikka = parhautta. Tätä ei enää saa, sillä oli kesän 2014 kausituote.




Herbina Moisture Balance -kasvonaamio. Marraskuun LivBoxista tupsahtanut ja heti käyttöön päässyt ihana kasvonaamio, tykästyin kyllä tähän todella suuresti. Jos muistan ja näen tätä kaupassa (lähi CM:llä ei ollut, muita saman sarjan tuotteita kyllä), niin nappaan mukaan.

Shara Shara Berry Berry Cleansing Sorbet. Tuli joskus Memeboxista ja en tykännyt koostumuksesta, kasvoilta sai pestä tätä pois todella pitkään, kasvoharjan kanssa ei niin kauaa, sillä se harja nappasi ison osan itseensä. Käytin sitkeästi kuitenkin loppuun saakka.

China Glaze White on White -kynsilakka. Tähän mennessä paras valkoinen mitä olen käyttänyt. CG:n suti sopii muutenkin omille kynsille, sillä ne on pienet ja kapeat.

Farmasi Strawberry -kynsilakanpoistoaine. Tässä on kiva tuoksu ja poistaa tehokkaasti lakat kynsiltä.

Yves Rocher Red Berries -käsisaippua. Tämä on käytetty jo aikoja sitten, mutta kaadoin tähän niitä suihkugeelejä (ne pyöreässä pullossa olevat), että sain ne käytettyä käsisaippuana. Tämä taisi olla viime vuoden 2014 Limited Edition -sarjaa, tykkäsin tuoksusta.

Pirkka C-vitamiini. Edullisia ja hyvänmakuisia.



Euro Shopper -vanulappuja. Suosikkejani tähän mennessä :D

Essence Pure Skin Nose Stripes. Yhyy, nämä oli viimeiset nenälaput ja kokeilin Avonin vastaavaa, joka muuttuu geelimäisestä liuskaksi, ja kyllä täytyy sanoa, että ei se näitä päihitä.

KBShimmer Pink Sugar Mani Shot, aivan ihanan tuoksuisia pieneen hemmotteluhetkeen, sopii myös kylpyyn. Plussaa laajasta tuoksuvalikoimasta, josta jokainen löytää varmasti omansa. Pink Sugar on makea, syötävän hyväntuoksuinen ja ostan kyllä lisää, kun teen tilauksen.

Dermosil Shaker Facial Mask Lemon, kerroinkin viime postauksessa, että nämä on lopetettu. Tämän tuoksu oli aika samanlainen kuin mansikassa, ei mikään erikoinen.

Dermosil Argan Oil Repairing Hair Treatment -hiusnaamio. Sain tämän joskus tilauksen/lehden mukana ja muuten voisin ostaakin, mutta omaan makuun vaikutusaika on liian pitkä (10-15 min.), suosin ennemmin lyhyemmän vaikutusajan naamioita. Tykkäsin tuoksusta.

Lavera Pore Refining Moisturising Fluid for oily skin. Riittoisa näyte, mutta en tykästynyt tuoksuun.

Madara Time Miracle Night -yövoide. Ihan kiva oli kokeilla, mutta en vakuuttunut sillä imeytyi todella pitkään eikä tuoksukaan ollut kovin vakuuttava.

Nina L'Ea -tuoksunäyte. Tykkäsin tästä kovasti, voisin ostaa täysikokoisenakin.

Purederm Strawberry Yogurt Pack -kasvonaamio. Todella riittoisa, voisi käyttää varmasti kahteen kertaan. Tuoksu oli ihan ok.  Nämäkin tullut joskus Memeboxissa.

NPW Strawberry -kasvonaamio. Hehe, tämä oli mennyt vanhaksi 2013, mutta ihan hyvälle tuoksui eikä tässä ollut muutenkaan mitään erikoista. Ihan kiva kasvonaamio.

Live Pack -kasvonaamio. Tämäkin yksi Memeboxin ihmeellisyyksistä. Ihan mukava kasvonaamio, vaikutusaika on 15-20 min. Ei tehnyt mitään ihmeellisyyksiä.

Esse Cream Cleanser, saatu miitistä. Käytin tämän mahdollisimman nopeasti pois, sillä yritän olla jemmaamatta näitä tuotteita, jotka tuoksuu kaamealle. Onhan se tietty jees, että on suht luonnonmukaista, mutta sitten se tuoksu on se, jota ei haluaisi nenän lähelle laittaa vaikka se huuhdottaisiin pois. Käytin tätä myös kasvoharjan kanssa, ja tämän pitäisi soveltua myös silmämeikinpoistoon.






Semmoisia tuotteita tällä kertaa :)



//en hyödy linkeistä.













4 kommenttia:

  1. Oletpa saanut Herbinan naamion nopeasti loppumaan :). Mäkin olen tykännut siitä kovasti, ja se tuoksuukin niin hyvälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D Käytin sitä liiankin innokkaasti ja nappasin Carlsonilta uuden, kun oli hyllyssä yksinään :3

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)