16.11.2017

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 26

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."


Tälle vuodelle viimeiset loppuneet!





The Body Shop Pink Grapefruit Bath Bubble. TBS toi kylpykuutioita myyntiin ja nappasin kaksi verigreipin tuoksuista. Tuoksu on tuttu muista verigreippi tuotteista. Jalkakylpyyn riitti yhdestä kuutiosta 4-5 kertaan! Joten kahden euron kappalehinnalla saa vastinetta :D Tämä oli sydämenmuotoinen.

Lush Bucks Fizz (joulutuote!). Oli mukavan hedelmäinen, jättää ihon hieman tahmeaksi, kuten yleensä tämän tyyliset vartalonhoitotuotteet, jotka levitetään kostealle iholle ja taputellaan huuhtelun jälkeen kuivaksi. En ostaisi täysikokoista.

Lavera -käsivoide. Tämä on se perustuoksu. Tämän nappasin mökkimiitin vaihtarikasasta ja I Love me -messuilta ostin kaksi täysikokoista. Voi käyttää pelkästään tai jonkun toisen voiteen kanssa, jonka tuoksusta ei välitä ja haluaa sitä miedommaksi.

Neutrogena Visibly Clear napattu myös mökkimiitin vaihtarikasasta. Tuoksu oli tunkkainen, enkä tykännyt kuorintarakeista. En ostaisi.

L'occitanen 30 ml -vartalovoide tuli lokakuun BetteBoxista. Tästä riitti kolmeen kertaan ja koska tuoksu on mitä on, en osta uudelleen. Pakkaus oli kovahko, mutta ei niin kova kuin voisi olettaa, joten sai aika tyhjäksi puristeltua ja ravisteltua.

Dermosilin tuoksukortti, toisella puolen miesten tuoksu. Näitä on kiva kokeilla, mutta kyseinen Blossom -tuoksu ei ole miun makuun.

Oral-B -hammastahna on napattu vastaanotolta. Ihan perus tahna.

Omorovicza Queen of Hungary Mist. kasvosuihke tuli jostain kauneusboksista ja tästä näytteestä riitti noin kuuteen suihkaukseen. Tuoksu oli hivenen hammastahnamainen. Hauska tuoksu.






Dermosil Vitamin e -suihkugeeli x 2. Kiva, perustuoksu.

Dermosil Sauna -suihkugeeli. Raikas, voisi tuoksunsa vuoksi sopia mökki- tai retkielämään.

The Body Shop Pinita Colada -suihkugeeli. Omaan nenään tässä on enemmän ananasta, joka antaa hyvän tuoksun. Ei tätä kuitenkaan usein tulisi käytettyä, alkaa tuoksu tökkiä.

Yves Rocher Lemon Basil -suihkugeeli. Tässä on hauska, vihreän sitruksinen tuoksumaailma. Yllättäen tykästyin tähän!






Goldwell Fruits 4 You Cherry. Monitoimituote, joka kävi hiuksille sekä vartalolle. Ihan siedettävä kirsikantuoksu, on sitä huonompiakin käytetty.

Oriflame Almond Oil & Strawberry -hoitoaine. Nyt se sitten loppui. Viimeinen pullo käytetty ja ikävä jää :(

Oriflame Frozen 2-in-1 shampoo ja hoitoaine. Muistaakseni vesimelonintuoksuinen. Toimi shampoona ihan hyvin.

Oriflame Discover Miami Spirit -vartalonkuorinta. Hedelmäinen tuoksu, vaahtoaa pesukukan kanssa kivasti.

Avon Wild Berries and Pomegranate -vartalonkuorinta. Todella hurmaava tuoksu, ainoa miinus on se, kun sisällä oleva massa on liian raskasta, joten tuubia saa puristaa voimalla. Loppua kohti puristus vaikeutuu. On siis todella tuhtia koostumukseltaan.




Oriflame leave-in-treatment elderflower & apple. Himskutin riittoisaa, mutta ei verrattavissa siihen joka on nyt käytössä. Tuoksu alkoi pikkuhiljaa on tympiä, jää myös hiuksiin tuoksumaan joksikin aikaa. En tiedä tekikö mitään mullistavaa hiuksiin.

Avon Planet Spa Turkish Hammam Experience. Savinaamio, joka kuivuu vaaleanpunaiseksi/harmahtavaksi. Väriltään tämä on ruskeaa ja pois peseminen vaatii hieman huolellisuutta, sillä muutaman kerran on jäänyt vanulappuun vielä naamiota :D Myös hiuspanta on ihan ruskea otsan kohdalta, enkä pessyt sitä kuin käsin. Nyt voisi lykätä siis koneeseen, kun tämä loppui.

Dermosil Lingonberry -kasvonaamio. Kiva ja helppo naamio. Tunnistettava puolukan tuoksu, voisin ostaa joskus uudestaan.

Korres White Tea Fluid Gel Cleanser. Todella nestemäistä, vaahtoutuu miedosti. Tuoksu luonnollinen, vihreä ja raikas. En kuitenkaan itse tätä esim. täysikokoisena ostaisi. Tullut joskus jostain kauneusboksista.

Oriflame HairX Restore Therapy -hiusnaamio. Miun hiukset imee tämän naamion itseensä, vaikka laittaisin koko purkin kerralla (en ole kokeillut, mutta siltä tuntuu). Eikä tule semmoista perinteistä tunnetta siitä, että hiukset olisivat sileät ja helposti kammattavat. Vaikutusaika on 2 min., sen puolesta ei huonoa sanottavaa.





Iisi -vanulaput, ostettu kolmen pakkauksessa. Ihan perusvanuja.

Simple -misellivesi tuli testiryhmä paketissa CM:ltä. Hajusteeton miselli, joka poisti hyvin likaa kasvoilta. Suosittelen heille, jotka eivät hajusteista pidä.

Garnier Micellar Cleansing Wipes. Poistivat swatchit hyvin kädeltä, jättävän öljyisen pinnan. Tuoksu on vähän tunkkainen, mutta voisin silti ostaa uudelleen.

Tony Moly Aloe ja Lemon -kasvonaamiot. Ehkäpä suosikkini Tony Molyn naamioista. Sitruuna on todella kirpeä ja raikas tuoksultaan. Aloe taas miedompi. Nämä naamiot ovat todella märkiä.

Pretty Animalz Fox -kasvonaamio. Tuote saatu oletkaunis.fi -verkkosivustolta mökkimiitin kautta. Hauska, erilainen naamio :D





Sana sol -Vitanallet Tropical. Nämä oli todella hyvänmakuisia, miinus toki pakkauskoosta 60 kpl eli tämä kestää kuukauden, jos ottaa maksimiannoksen kaksi päivässä.

Yves Rocher Cranberry & Almond - käsisaippua. Näiden koostumus on aika ohutta, joten jopa miulla, yksinasuvalla, tämmöinen loppuu noin 1,5 kk tai aiemmin. Jos on suurempi perhe tai käy paljon vieraita, niin  tämä loppuisi varmasti jo kuukaudessa.

Yves Rocher -kynsilakanpoistoaine. Ihan perus, ei muuta.

Wet'n Wild -päällyslakka. Tämä on vanha pullo, uudempi on nykyään erimuotoinen ja korkkinen. Normaali kirkas päällyslakka, joka toimii. Ei ole siis pikakuivattaja.

Mavala Minute Quick-Finish. Tästä olen jorissut usein, ei lisättävää.

Balade Pear -käsivoide. Hurmaava tuoksu, ihan päärynälimu/mehu. Koostumus on todella paksua eli päiväkäytössä pieni määrä riittää. Yökäytössä mainio hanskojen kanssa. Miinusta hinnasta 9 € + postikulut, tuotetta 30 ml.














2 kommenttia:

  1. Dermosilin lingonberry -kasvonaamiota olen kokeillut joskus kauan sitten ja muistaakseni oli ihan hyvä tuote. Täytyy varmaan kokeilla uudestaan oliko muistikuva oikea.
    Sana sol -vitamiinineste (en tiedä virallista nimeä) oli mun vakiokamaa joskus muinoin ja lapsillekin sitä annoin. Tuli ihan nostalgiafiilis:)
    Simplen misellivesi on ihan mun ykkössuosikki ja upeeta, että sitä saa ihan lähi-Cittarin hyllyltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin Simplen silmämeikinpoistolaput jemmasta ja nekin on kyllä aika tehokkaita!

      Mie en oikein mitään lääkenesteitä pysty käyttämään, samoin nielaistavat tabletit, ne kun tulee ylös :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)