3.3.2018

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 29

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."

Taas olisi aika loppuneiden tuotteiden! Osa ei varmasti kerkeä loppua ennen kuin tämä postaus tulee, mutta toivottavasti ennen muuttoa! Pullot ovat tyhjillään näissä kuvissa, kun ne on siirretty käytännöllisempiin purkkeihin, lähinnä tuonne suihkun puolelle.






Avon Advanced Techniques -hiusnaamio. Lyhyt vaikutusaika, noin 5 minuuttia. Kampaamosarja Avonilta, joten tuoksukin on sen tyylinen. Miinus siitä, että jättää lattian liukkaaksi, joten varovaisuutta!

Palmer's shampoo. Riittoisa kuin mikä. Käytin tämän yhden pullon aikana kaksi pulloa hoitoainetta. Pesee hiukset puhtaiksi, vihreä oliivimainen tuoksu, riittoisa, pieni määrä riittää.

Imperial Leather marsh mallow -suihkugeeli. Vaahtokarkin tuoksuinen suihkari. Tämä oli osana miun joululahjaa tuolta toiselta osapuolelta. Makea, karkkimainen tuoksu. Nämä ei ole hinnalla pilattuja, olikohan 0,99 puntaa elikkäs Superdrugilta tilattu tämä kaveri.

Yves Rocher Cacao & Orange -suihkugeeli. Parin joulun takainen kausituoksu. Jaffakeksin tuoksuinen, paksuhkoa geeliä.

Dermosil Argan Oil -hiusnaamio. Käytin tämän tuubin yhdellä kertaa, kun oli pieni takkuongelma. Piti tosin lisätä vielä hiusöljyä ja lopuksi toista hiusnaamiota (vähän tehokkaampaa), että sain takut selvitettyä. Ei ole mikään kummoinen, miun hiukset imee tämän hetkessä ellen laita suuria määriä. Joten peukku alas.

Rituals... Rituals of Samurai -shampoo. Tämä on oikeasti miesten linja, mutta käytin itse. Ihan perinteinen miehisen tuoksuinen, ei mitään erikoista.

Dermosil Classic ja Sauna -suihkugeelit. Kivoja suihkugeelejä kumpainenkin.






Garnier Pure Charcoal Black -kasvonaamio. Musta kangasnaamio, joka lupaa mm. supistaa ihohuokosia ja täytyy myöntää, että kyllä ne hieman pienenivät!

Garnier Moisture + relaxing -kasvonaamio. Tässä on mukana laventeliöljyä, jonka aluksi epäilin olevan aika hallitsevaa tuoksultaan, mutta itse en kyllä sitä pahemmin havainnut. Ehkä mieto laventelimaisuus oli havaittavissa, mutta ei sellaista överiä.

Avon Naturals Tea Tree & Cucumber -revittävä kasvonaamio. Tea Tree tuoksuu tässä alussa aika paljonkin ja tuo sellaisen alkoholimaisen vivahteen, joka kuitenkin katoaa.

Nivea Refreshing Moisture -kasvonaamio. Naamio on jaettu kahteen osaan eli voi siis napata vaikka reissuun mukaan. Jos laittaa ohuelti, niin varmasti saisi neljästi käytettyä. Kosteuttava naamio, raikkaan tuoksuinen. Tykkäsin!

Garnier SkinActive Aqua -kasvonaamio. Jos et tykkää rättinaamioista, niin tämä on hyvä korvaamaan  esim. samaisen merkin Moisture Bomb -naamiota. Tämäkin on siis kosteuttava ja aikalailla sama tuoksu kuin siinä toisessa.

Oriflame Love Nature Oat -kasvonaamio. Tämän voisi myös hyvin jättää kahdelle päivälle, naamiota on runsaasti (10 ml) pussissa. Tuoksuu kauraiselle :D

Holika Holika Lemon -kasvonaamio. Alussa hieman tunkkainen tuoksu, mutta sieltä kuoriutuu raikkaan kirpeä sitruunainen tuoksu.

Cosima (?) Jeju Farm Lemon -kasvonaamio. Tässä oli omaan makuun raikkaampi tuoksu kuin yllä mainitussa.





Avon Senses Citrus Zing After Shower Body Mist. En jorise kummempia, kun on lopetettu tuote. Itse hamstrasin muutaman, joten tulee näkymään jatkossakin.

Avon Naturals Milk & Honey Body Whip. Ah, tämä oli niin kiva. Harmi, että tämäkin on taidettu lopettaa.

Lemon Juice & Glycerine -käsikuorinta. Tuttu, sitruunainen tuoksu. Jos laittaa liikaa, niin tuoksusta tulee tunkkainen. Ihan jees ja helposti saatava tuote.

Dermosil Lime -vartalovoide. Ei niin herkullinen ja raikas kuin suihkugeeli, mutta tulipahan käytettyä :D

The Body Shop Spiced Apple -käsivoide. Mausteinen omppu, ohut koostumus ja sen takia nämä kuluu aika nopeasti. Teen aina instaan kyselyä stories -osioon, missä eniten ääniä saanut käsivoide valitaan seuraavaksi käyttöön, tämä ja essence taisi olla ensimmäiset kyselyn uhrit.

essence soft cotton scent -käsivoide. Nämä oli myynnissä jouluna kolmen kappaleen setissä ja ainakin tämän kohdalla (imho) soft cotton scent on huuhaata. Käsivoiteen shea ja manteli puskee läpi 99,99 %. Paksu koostumus, käytin yövoiteena pääsääntöisesti ja runsaimmin silloin. Päivällä vähän vähemmällä annostuksella.






Holika Holika Daily Garden Lip & Eye Remover Olive -putsari. Todella tehokas, jättää puhdistetun alueen öljyiseksi ja kirvelee, jos valuu jostain syystä esim. silmiin. En tykännyt tuosta öljyisyyden tunteesta. Eikä myöskään maistu hyvälle, jos lipaisee huulia kun huulipunat on poistettu :D

Yves Rocher White Vanilla -käsienpesuaine. Joo, taas tämmöinen. Nämä kuluu oikeasti nopsaan.

Simple eye make-up remover pads. Tykkään näistä, oikein näppäriä. Kuivuvat vaan aika nopsaan, jos unohtuu pitkäksi aikaa jonnekin.

LUSH Ultra Blast ja Atomic -hammastahnajauheet. Taisin käyttää näitä noin viitisen kertaa ja sitten se vaan jäi ja jäi. Päätin, että en roudaa näitä uuteen asuntoon, tuskin käyttäisin sielläkään. Joten pistän pois.







Seppälä The Lengthening -ripsiväri. Kyseistä puljua ei meidän mailla enää ole, mutta kerron nyt kuitenkin, että en tykännyt. En tosin ymmärrä miksi ostan pidentäviä ripsareita, kun ne osuu sitten linsseihin :'D

essence the velvets smooth caramel -luomiväri. Miun suosikki ja se tipahti lavuaariin! Hajosi muuten aika nätisti, kun siinä oli pannu jo näkyvissä. Onneksi ostin varakappaleen fiksuna tyttönä, niin se pääsi nyt jo käyttöön. Harmi, sitten ei saa enää uutta.

Delia hyaluronic acid. Ihan jees, imeytyi hyvin ja tätä käytettiin 2 x viikossa. Paksuhkoa koostumukseltaan.

Lierac -seerumi. Tämä saatiin mökkimiitistä elokuussa ja otin käyttöön ehkä loka-marraskuussa ja nyt vasta loppui! Riittoisa kaveri pieneksi näytekooksi.

LUSH suklaa -huulikuorinta. Suklainen, ripauksella appelsiinia. Ei ihan suosikkini huulikuorinnoista tuoksultaan.

2 x essence rajauskynä, 2 x e.l.f. ripsari, 1 x Avon rajauskynä ja 1 x Avon shimmer tips ripsari. Nämä on todella vanhoja, paitsi Avonin ruskea rajauskynä, mutta se on niin kökkö, että joutaa pois.






LUSH Yellow Submarine -kylpypallo. Sukellusveneen muotoinen, keltainen pinkillä lisäyksellä. Tuoksu oli niin herkullinen!

K Menu vanulappusia. Edullista vanua. Nämä on hajoavia, joten voi jättää hieman nukkaa, ei toki kasvoille vaan lähinnä kynsilakkatouhuissa.

Yves Rocher -kylpykuutioita. Ajattelin, että vilautan nämä vasta sitten kun olen kaikki käyttänyt. En tiedä kerkeänkö käyttämään, ehkä, jos muistan joka päivä jalkakylvyn tehdä (se tosin ei ole vaikeaa, kun jalat on aina jäässä). Mutta nyt näistä tyhjistä pakkauksista ainakin eroon. Säilytän näitä TBS:n kylpykuutiopurkissa, jossa aiemmin oli merkin frosted plum -sarjan kuutiot. Tuoksuista Bourbon Vanilla on suosikkini!




 
Oliko loppuneissa jotain uutta?









2 kommenttia:

  1. Garnier Pure Charcoal Black ja Holikat Lemon kuulostivat kiinnostavilta kangasnaamioilta. Mulla on kyllä edelleen se sama YR Vanilla saippua käytössä, sä oot jo pari käyttänyt siihen tahtiin kuin mulla yksi kestää :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavassa ei enää YR:n käsisaippua ole, kun otin toisen merkin käyttöön :'D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)